Često postavljana pitanja(FAQ)

?
1. Gde u Srbiji se mogu kupiti GEGULA rakije …

Rakije Gegula mogu se kupiti jedino putem e-shopa!

?
2. Gde se u inostranstvu mogu kupiti GEGULA rakije ...

Još uvek ne mogu da se kupe u inostranstvu, ali radimo na tome.

?
3. Da li i koje količine šaljete brzom poštom ...

Gegula vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Post Expres. Gegula zadržava pravo da naplati isporuku, a cena će biti vidno označena prilikom kupovine u korpi. Cena isporuke je od 250-500 RSD, a ukoliko je vrednost porudžbine veća od 4.000,oo RSD poštarina će biti besplatna.

?
4. Na kojim sajamskim manifestacijama učestvujete ...

Učestvujemo na svim sajmovima gde se promoviše Srbija i rakija (poljoprivredni sajmovi, sajam turizma i drugim turističkim manifestacijama).

?
5. Koje nagrade i na kojim sajmovima su GEGULA rakije osvajale priznanja ...

Osvojili smo sve nagrade za kvalitet proizvoda na sajamskim manifestacijama u Srbiji i regionu. Šampioni smo Novosadskog poljoprivrednog sajma i osvajači Velikog pehara za dizajn.

?
6. Posedujete li sertifikovanu proizvodnju i koju ...

Rakija Gegula se proizvodi i peče po tradicionalnoj recepturi u starim bakarnim kazanima. Želimo da ostanemo verni tradiciji, mada i nove tehnologije omogućavaju dobijanje sve kvalitetnijih proizvoda. Našu proizvodnja je usklađena sa standardima HACCP …

?
7. Koliki je rok isporuke proizvoda koje trenutno nemate na lageru …

Problem može biti samo u ambalaži. Zbog ambalaže, rok isporuke se može pomeriti - najduže za 3 dana. Ako želite korporativne poklone sa personalizacijom poklona (sastavljanje setova), ličnog logoa ili poruke - rok isporuke je 30 dana.

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte.