Zlatija - prirodna voćna rakija sa medom i zlatom

  • Brend: Gegula Lux
  • Kataloški broj: p-1

Prirodna šljivova rakija oplemenjena sa medom i zlatnim listićima

 

- ZLATIJA medovača je plemenite arome i raskošnog mirisa sa dodatkom zlatnih listića (24-karatno zlato) koji garantuje jedinstven nezaboravan ukus.

-24 caratno zlato je u skladu sa zakonskom regulativom EU i SAD o zlatu kao dodatku prehrani (E175).

 

 

- Preporučujemo da se služi rashlađena kao aperativ ili dižestiv i odlično se slaže sa dezertima od voća ili čokoladne torte.

- Puni se u flašu (bocu) uvezenu iz Italije od 0,5 l i alc. 40% v/v i pakuje u luksuznu ambalažu (kutija) sa zlatotiskom i ima mogućnost personalizacije poklona (stavljanja ličnog loga i lične poruke).

- Rok isporuke 30 dana od dana plaćanja.

- Pre upotrebe promućkati.

 

 

- Zlato je oduvek bilo simbol bogatstva i moći. Vrhunski svetski kuvari koriste ga za usavršavanje svojih specijaliteta-gurmanskih jela, torti, koktela, voćnih kupova, sladoleda, kafa ..., što zbog njegove simbolične snage ili ponekad zbog navodnihmagičnih svojstava. Veruje se da ono popravlja sistem cirkulacije, imuni sistem pa čak i psihološke poremećaje. Poslednjih nekoliko godina zlato se koristi za lečenje inflamatornih bolesti (oboljenja), kao što su reumatski artritis ili psorijaza. Upotreba spojeva koji sadrže zlato u medecini se nazivaju kristoterapija.

 

NEKA ZLATO BUDE AMBASADOR VAŠEG USPEHA

5.000,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 5.000,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Isporuka
Isporuka

Gegula vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Post Expres. Gegula zadržava pravo da naplati isporuku, a cena će biti vidno označena prilikom kupovine u korpi. Cena isporuke je od 250 RSD - 500 RSD, a ukoliko je vrednost porudžbine veća od 4 000,00 RSD poštarina će biti besplatna.