Zlatija - medovača sa zlatnim listićima

  • Brend: GEGULA
  • Kataloški broj: s-5

Prirodna šljivova rakija oplemenjena sa medom i zlatnim listićima

 

- ZLATIJA medovača je plemenite arome i raskošnog mirisa sa dodatkom zlatnih listića (24-karatno zlato), koji garantuje jedinstven nezaboravan ukus.

-24 caratno zlato je u skladu sa zakonskom regulativom EU i SAD o zlatu kao dodatku prehrani (E175).

- Preporučujemo da se služi rashlađena kao aperativ ili dižestiv i odlično se slaže sa dezertima od voća ili čokoladne torte.

- Puni se u flašu (bocu) od 0,5 l i alc. 40% v/v.

- Pre upotrebe promućkati.

 

- Zlato je oduvek bilo simbol bogatstva i moći. Vrhunski svetski kuvari koriste ga za usavršavanje svojih specijaliteta-gurmanskih jela, torti, koktela, voćnih kupova, sladoleda, kafa ..., što zbog njegove simbolične snage ili ponekad zbog navodnih magičnih svojstava. Veruje se da ono popravlja sistem cirkulacije, imuni sistem pa čak i psihološke poremećaje. Poslednjih nekoliko godina zlato se koristi za lečenje inflamatornih bolesti (oboljenja) kao što su reumatski artritis ili psorijaza. Upotreba spojeva koji sadrže zlato u medecini se nazivaju kristoterapija.

 

NEKA ZLATO BUDE AMBASADOR VAŠEG USPEHA

2.500,00 RSD
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Cena: 2.500,00 RSD
Molim Vas izaberite:
Isporuka
Isporuka

Gegula vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata, za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom Post Expres. Gegula zadržava pravo da naplati isporuku, a cena će biti vidno označena prilikom kupovine u korpi. Cena isporuke je od 250 RSD - 500 RSD, a ukoliko je vrednost porudžbine veća od 4 000,00 RSD poštarina će biti besplatna.